BEAU MONDE: Naar deze Beauty Boutique in Amsterdam wil je toe!
httpss://www.beaumonde.nl/beauty/nieuw-beauty-boutique-in-amsterdam-waar-je-heen-wilt

Een uniek en luxueus aanbod in cosmetica, parfum en city-spabehandelingen. Chez L’Élite heeft haar deuren geopend in Amsterdam. Ervaar in deze beauty experience boutique hoe het is om als een VIP behandeld te worden. Willen we allemaal!
 
Je wordt er koninklijke ontvangen en bediend, je waant jezelf door een reis vol schoonheid, exclusiviteit en luxe. Wat wil je nog meer? De architecten vonden hun inspiratie aan het Franse hof, in het weelderige aristocratische tijdperk van Lodewijk XVI, waarin alles om luxe draaide. Een tijdperk waar luxe in de meest brede zin van het woord werd weerspiegeld; verbluffend, gracieus, welvarend en oogverblindend. “Voor de tafels aan het hof mag enkel het metaal platina gebruikt worden, voor een subtiele glans en verfijnde kleur”, zo sprak de Franse monarch.
Franse cosmeticaproducten werden ten tijde van Lodewijk XVI enorm gewaardeerd en dat is nu nog steeds zo. De parfums werden vroeger als koninklijk beschouwd en als je je ogen sluit, keer je terug naar het Franse hof, alwaar je de subtiel aanhoudende geuren ruikt die de edellieden achterlieten als een tijdloze signatuur. In de nieuwe boutique waant hun geest nog steeds rond. Dat begint al bij de entree, een mysterieuze en innovatieve feature zone, waar gasten op een bijzondere en mysterieuze manier welkom worden geheten. De nieuwsgierigheid wordt geprikkeld, alvorens de make-up room te betreden. 
 
Champagne
Via de pop-up room waan je je in een betoverende wereld vol parfum en maquillage. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of een verfijnd glas champagne aan de fragrance bar worden al je aankopen verpakt in een prachtige Chez L’Élite boutique giftbox. #loveit
 
Van Guerlain tot Helena Rubinstein
De hierna aansluitende ruimte is omgetoverd tot een professionele skin-care room, waarin merken als Valmont en Sisley tot Guerlain en Helena Rubinstein zijn toegevoegd. In de speciaal gecreëerde advisery-room word je voorzien van het beste huidadvies en wordt er passend advies gegeven. Een persoonlijk huidadvies op maat is van groot belang!
 
Luxe & Expertise
Op de bovenverdieping bevindt zich de city-spa met loungeruimte, waar gasten zich heerlijk kunnen laten verwennen en kunnen ontspannen. Ervaar luxe en expertise zoals je het nog niet eerder ervaren heb. Dat is waar Chez L’Élite voor staat. 

httpss://www.beaumonde.nl/beauty/nieuw-beauty-boutique-in-amsterdam-waar-je-heen-wilt